Voor 17,00u besteld,
vandaag verzonden*
*Indien product voorradig is

Contact

Multimedia-Discounter.eu heeft ervoor gekozen om zoveel mogelijk de order afhandeling via email te behandelen. Wij maken gebruik van een verzend partij welke de orders voor ons verpakken en verzenden. Vragen over zendingen zullen wij daarom per email aan hen stellen voordat wij klanten kunnen berichten over de status van order of verzending.

LET OP!!! Bij  vragen over bestellingen dient u het ordernummer in te vullen. Vragen zonder ordernummers kunnen niet in behandeling worden genomen!

Vestigingsadres: Zuidermeerweg 45, 1652 CT Zuidermeer

LET OP!!  Vragen over bestellingen worden enkel via de email behandeld. Wij hebben een verzender welke onze voorraad beheerd en onze bestellingen verzend. Bij hen dienen wij de status van een verzending op te vragen. Dus zelfs als u telefonische informatie wenst dienen wij eerst de status bij de verzender op te vragen en kunnen u niet meteen antwoord geven op uw vraag.

Vragen per email proberen wij meteen te beantwoorden, echter in sommige gevallen kan het langer duren doch altijd binnen 24 uur (op werkdagen).

KvK-nummer: 65049187

BTW-identificatienummer: NL851271467B01

Persoonlijke informatie

Bericht

Captcha

* Verplichte velden